Bianca van Reenen Communicatie

Marketing Communicatie specialist, webdesign & tekstschrijver

Hi!
Leuk dat je nieuwsgierig bent.
Heb je een leuke schrijfopdracht, wil je een nieuwe website of een ander communicatieproject op het gebied van strategie, PR en of social media? Misschien kan ik ook voor jou het verschil maken. Bel of mail!

It Swee 2
9033 XP DEINUM
06 – 23790406

info@biancavanreenen.nl

KvK: 68054084
Privacy verklaring

byBianca

Eerlijk en daadkrachtig
Van mij mag je eerlijke en heldere communicatie verwachten. Ik ben kritisch naar mezelf en anderen en ik heb een sterke realiteitszin. Een wervelwind, zo word ik vaak in één woord omschreven. Zaken gedaan krijgen. En dat doe ik met lef, energie en daadkracht.

Marketing op maat
Als zelfstandig ondernemer werk ik voor uiteenlopende klanten en bied ik marketing op maat. Van strategie tot webdesign, van digital marketing tot het maken van communicatiemiddelen. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround marketing communicatie specialist en ben ik veelal bezig op tactisch en strategisch niveau.

Sparringpartner
Mijn klanten bestaan uit startende ondernemers, kleinere en grotere MKBs. Kenmerkend is dat veel klanten herhaaldelijk gebruik maken van mijn diensten en mij zien als hun vaste sparringpartner voor zowel marketing als vraagstukken op het gebied van ondernemerschap.

#jijverteltikschrijf
Ik schrijf met een voorliefde voor het verhaal achter de mens, het product of dienst. Kort en krachtig, romantisch of zakelijk, eenvoudig of informatief. Sprookjes, dat is niet zo mijn ding. Maar het verhaal achter jou, je dienst of product, laat mij dat maar vertellen.

Strategie vs. Hands-on
Ik schrijf, creëer websites en ik houd mij bezig met strategie. Als strateeg doe ik nooit zomaar iets. Het moet kloppen. Net als de details. Bij mij kun je terecht voor:
• Marketing Communicatie strategie
• Webdesign
• Copywriting
• Digital marketing
• Social media
• Event management
• PR

Bye bye!

Reviews