Websites; creatie en content

Een nieuwe website of je bestaande website actualiseren en optimaliseren, beide kan. Een goed functionerende site met een aantrekkelijk uiterlijk en actuele functies. Bezoekers worden klanten.

Als Marketing Communicatie specialist en tekstschrijver heb ik niet alleen de kennis om je website te bouwen, maar denk ik mee met de algehele marketing strategie en hoe je website resultaat levert.

  • Visie & strategie
  • Flow: structuur van de pagina’s
  • Content: teksten en tone of voice
  • Lay out: visuals, uitstraling en kleurgebruik
  • SEO, responsive, WordPress

Daar maak ik het verschil.

Creatie en content: een geheel nieuwe site met nieuwe teksten

Enpidi.eu; nieuwe website voor bestaande organisatie

Enpidi gaat al een poosje mee en zo ook de website die ze hadden. Een frisser uiterlijk met een logische structuur en vooral veel minder tekst. Korte teksten, in duidelijke en heldere taal.

Na een aantal skype ontmoetingen met de mensen van Enpidi in het zuiden van Nederland en in Engeland, is deze tweetalige website tot stand gekomen.

Creatie en content: nieuwe website en teksten

Beach Heerenveen; nieuw bedrijf, nieuwe website

Wanneer je net ondernemer wordt en er al veel op je afkomt, dan is het wel zo fijn wanneer je geen omkijken hebt naar je website. Zo kwam Rianna bij me en vertelde over haar ondernemersplannen en wensen voor een website. Ik kreeg input, foto's en de vrije hand om er iets van te maken. Een heerlijk project om aan te werken en ik ben dan ook trots op het resultaat. Vooral omdat het Beach Heerenveen goed online weergeeft en het Rianna helpt in haar onderneming.

Zodat Rianna bij Beach Heerenveen met haar voeten in het zand kan staan en geen omkijken heeft naar haar website. Daar zat nu net het verschil wat ik kon maken.

“Op 1 maart, precies de deadline, presenteerde ik mijn eigen nieuwe website, www.beachheerenveen.nl. En dit deed ik vol trots, want de website is fantastisch geworden, precies de look en feel die ik voor ogen had. Bianca had in één keer het idee te pakken en met snelle en fijne afstemming tussendoor was de website al snel precies wat ik wilde.

'Bedankt Bianca voor de goede en fijne samenwerking, en vooral het geweldige eind resultaat!'”

Rianna BoschmaEigenaar Beach Heerenveen

a Touch of byBianca

Ook deze websites zijn byBianca. Ofwel alleen de teksten ofwel de gehele creatie, met layout, structuur en teksten.

Meer portfolio

MarComm
strategie

Content

PR & Events